Støt din lokale restaurant

Da coronakrisen ramte og Danmark lukkede ned i marts 2020, blev mange restauranter ramt på deres indtægt. Restriktioner og flere nedlukninger har forværret restauranternes situation gennem 2020. Derfor er det vigtigt, at man støtter restauranter i lokalområdet. Uanset om du går ofte eller sjældent på restaurant, så er det vigtigt at støtte de lokale restauranter, hvis de skal overleve gennem krisen.

Restriktioner gør det svært

Flere forskellige restriktioner har betydet, at restauranterne i nogle perioder gerne må holde åbent og servere for et begrænset antal gæster. Men fra december 2020 kom der igen en ny nedlukning, som betød, at restauranterne kun måtte sælge take away. Fra 10. december er det desuden blevet muligt, at restauranter kan have medarbejdere på lønkompensation og samtidig sælge take away.

Stort udvalg af take away

Rigtig mange restauranter benytter sig af muligheden for at tilbyde take away menuer, og det giver dig en unik chance for at få lækker restaurantmad med hjem til dit eget spisebord. Dermed behøver du ikke vente, indtil restauranterne åbner igen for bordbestilling.

I det hele taget har take away-bølgen fået en stor opblomstring her under coronakrisen, og efterspørgslen er stor. Når folk ikke kan bruge penge, som de plejer på restauranter og cafeer, så bestiller de i stedet take away, som de enten afhenter selv eller får leveret til adressen.

Traditionelt set har take away primært været fastfood som pizza, burger eller mad fra kinagrillen. I de senere år er der dog kommet flere tilbud om sund fastfood som en del at helsebølgen. Vi vil gerne have sund og lækker mad i hverdagen – også som take away. Under coronakrisen er udvalget af take away nærmest eksploderet, og du kan derfor vælge imellem al mulig mad – fra den helt billige til gourmetmenuer.

Bestil via hjemmesiden og få maden leveret

Hvis du allerede er bekendt med restauranterne i dit lokalområde, så kan du gå ind på deres hjemmeside og se udvalget af take away menuer. Derudover kan du søge på nettet for at finde restauranter i dit lokalområde, som leverer take away. Vil du gerne have et lækkert måltid fra en lokal restaurant, så skal du blot bestille det. Afhenter du selv din mad, så er det gratis. Vil du gerne have den leveret, så koster det et leveringsgebyr.

For restauranterne i dit lokalområde er det altafgørende, at du støtter dem igennem denne svære tid ved at købe restaurantmad. Du kan vælge at støtte din lokale favoritrestaurant, eller du kan støtte flere forskellige restauranter, som det passer dig. Restauratørerne vil helt sikkert være taknemmelige for, at du støtter dem, så de kan drive deres restaurant gennem krisen og forhåbentlig komme helskindet ud på den anden side.