Støt lokalt – og spis hjemme i stuen

Her under corona-nedlukningen er der mange restauratører, som bliver hårdt ramt, men det lille lyspunkt i mørket er, at restauranterne trods alt må lave take away til deres kunder. Så hvis du som kunde ønsker at støtte de lokale restauranter i nærheden af, hvor du bor, så bestil take away. På restauranternes hjemmesider og sociale profiler kan man se, hvilken type take away de laver, og her kan man også foretage bestillinger. Udbuddet af take away er vokset kraftigt over det seneste år, og selvom udgangspunktet for restauranterne er, at de er nødt til at lave maden som take away, hvis de vil sælge noget, så er det for kunderne positivt, at udvalget og kvaliteten af take away er blevet større og bedre. Fordi markedet for take away er vokset så meget, er der sikkert mange, som kan se potentialet i at tilbyde take away – også efter pandemien – og som vil starte deres egne restauranter op med et erhvervslån fra Qred.com til favorable priser.

Fra tømmermandspizza til gourmetmad

Mange forbinder nok take away med tømmermandspizza, bøfsandwiches og fritter fra den lokale grill henne om hjørnet. Men nu kan man faktisk bestille alt fra gourmet pizza, lækre kinesiske og vietnamesiske retter, fransk, italiensk, sushi og ny nordisk gourmet mad. Der er også et stort udbud af sunde, grønne, økologiske, veganske og vegetariske retter, så er der noget for enhver smag og pengepung. Savner du maden på din lokale favoritrestaurant, eller vil du gerne prøve noget nyt, så kan du bestille og få leveret til døren. Du kan også spare leveringsgebyret ved at afhente maden selv foran restauranten.

‘==Restaurant-steming i din egen stue==

Kan du godt lide at hygge sammen med kæresten eller familien og spise et dejligt måltid, så kan I nemt arrangere en hyggelig restaurantstemning i hjemmet. Dæk bord med dug og det pæne service, tænd et par lys og spil lidt musik i baggrunden. Når maden er leveret, er den nem at anrette. Den tid I sparer på madlavningen, kan I i stedet bruge på at nyde måltidet.

Hjælp med at holde hjulene i gang

Vi har alle brug for, at hjulene bliver holdt i gang i Danmark – også under coronakrisen. Så det at støtte lokalt hjælper mange restauranter med at holde sig oven vande, indtil de kan åbne igen for gæster. Du og din familie får lækker mad for pengene, og I kan forkæle jer selv i weekenden eller på andre dage, hvor I måske har for travlt til selv at nå at lave mad.