Find restaurant take away i app

Den store nedlukning ad Danmark og resten af verden som følge af Coronavirus får mange brancher, herunder restaurationsbranchen til at bløde voldsomt. Tabene af indtægt er så store, at mange restauranter er truet af lukning og konkurs.

Men du kan vise samfundssind og yde dit bidrag ved at støtte restauranterne ved at købe take away mad hos dem. Restriktionerne i samfundet på grund af Covid 19 har i flere omgange betydet, at restauranterne enten kun har måttet servere mad for et begrænset antal gæster eller sælge takeaway.

Du kan med fordel støtte din lokale restaurant ved at købe take away, som du enten selv afhenter gratis eller får leveret mod et leveringsgebyr. På den måde er du med til at holde hjulene i gang i en branche, som har det rigtig svært.

Bestil take away via app

Folkene bag den populære undgå madspilds-app Too Good to Go har udvidet deres app til også at omfatte take away mad fra restauranter, så de dermed får lettere mulighed for at sælge deres mad. Det giver dig som forbruger mulighed for på en nem måde at bestille og få leveret mad. Det er tidsbesparende i stedet for at du skal sidde og lede på nettet efter alle de gode tilbud på take away, som restauranterne kan tilbyde.

Udbuddet af take away mad fra restauranterne er stort, så du kan helt sikkert finde den type mad, du efterspørger, hvad enten det skal være gammeldags dansk smørrebrød, fransk, italiensk, asiatisk eller ny nordisk mad. De fleste restauranter er hoppet med på take away bølgen, og selvom det på nuværende tidspunkt nok mest er et desperat udtryk for, at de har brug for at tjene penge, så er der ingen tvivl om, at de nok vil blive ved med at sælge take away, når samfundet åbner op igen. De har fundet et nyt forretningsområde, som der er god efterspørgsel på.

Har du ikke allerede downloadet To Good To Go-appen til din smartphone, så kan vi kun opfordre til, at du gør det og tjekker alle de lækre menuer ud. Nem take away gør hverdagen lettere, og når du tilmed kan få mad leveret fra din lokale restaurant i god kvalitet, så er det bare om at gribe muligheden. Du støtter samtidig en god sag og medvirker til restauranternes overlevelse.