Lær Københavns lokale restauranter at kende

Er du lige flyttet til København pga. arbejde eller studier, så skal du bl.a. orientere dig i forhold til, hvor du kan handle ind eller gå på restaurant. Restriktionerne pga. Corona betyder dog, at mange restauranter er lukkede for, at gæster kan sidde og spise der rent fysisk, men til gengæld må restauranterne gerne sælge take away, hvilket mange benytter sig af i stor stil. Man taler nærmest om, at en take away-bølge har ramt Danmark. Så der sælges bestemt også meget take away uden for København.

Men for dig som lige er flyttet til København, er det relevant at se på, hvor du kan købe take away, og hvis du gerne vil have et samlet overblik over de restauranter, som udbyder take away i dit lokalområde, så kan du finde det i en smart take away app, hvor du også kan bestille maden.

Prøv den japanske ramen suppe

Det kan være, at du fx har lyst til japansk ramen suppe, og når du søger, så finder du Slurp Ramen Joint i København. Her kan du bestille dit eget kit til at tage med hjem og lave en skøn ramen suppe. Selvom du må sidde i din lejlighed og indtage suppen i stedet for på en restaurant, så smager den helt sikkert vidunderligt. Samtidig støtter du de lokale restauranter, hvilket er rigtig vigtigt, for de fleste er hårdt ramt pga. nedlukning under corona-krisen.

Imens du sidder i dit nye hjem og spiser ramen suppe eller anden dejlig mad fra en af de andre gode restauranter i København, så kan du jo overveje, hvilken slags vægdekoration du gerne vil have i din nye bolig. Her finder du inspiration til valg af plakater og billedrammer hos https://dearsam.dk/, som har et bredt og smukt udvalg.

Take away er populært i hovedstaden

For mange danskere er take away mad en populær løsning i weekenden eller på de af ugens dage, hvor man ikke selv har tid eller overskud til at lave mad. Det er supernemt at bestille i appen, og ente selv afhente maden eller få den leveret mod et gebyr. Så slipper man for selv at stå i køkkenet i timevis, og man kan koncentrere sig om at nyde maden i eget selskab eller sammen med andre. En af fordelene ved de mange take away muligheder er også, at det ikke kun er usund fast food, men at man kan købe meget lækker, sund mad rundt omkring på de københavnske restauranter. Vi vil anbefale, at du downloader og kigger i appen for at finde inspiration til dit næste take away måltid.