Spis på din yndlingsrestaurant – derhjemme

For mange af os er det en stor fornøjelse at gå på restaurant og spise sammen med familie eller venner. Det er noget, vi forkæler os selv med, og som vi nyder. Før coronakrisen ramte har mange af os spist på restauranter med jævne mellemrum, og derfor var det også et chok for mange, da coronaen ramte med nedlukning og restriktioner til følge. Pludselig var vi afskåret fra at kunne spise på vores favoritrestaurant eller spise ude i det hele taget.

Restauranterne var dog hurtige til at tænke nyt, og de fik hurtigt lanceret, at kunderne kunne købe take away i stedet for. Mange kunder valgte at tage imod tilbuddet med kyshånd. Pludselig fandtes der et stort udvalg af take away menuer fra restauranter over hele landet, og det har mange af os benyttet os af. Det er helt sikkert af afgørende betydning for restauranterne, at kunderne støtter dem lokalt, så de ikke går konkurs. De penge, som vi ikke bruger på at spise på restaurant, bruger mange af os i stedet på at købe take away forskellige steder.

For dig som restaurantkunde er det positivt, at du fortsat kan spise mad fra din yndlingsrestaurant – nu derhjemme ved spisebordet. Du kan invitere gæster på besøg, og I behøver ikke at klæde jer ekstra fint på eller sidde meget velopdrage ved bordet og følge den takt og tone, som:Emma Gad skrev om i sin berømte bog. I stedet kan I klæde jer casual og holde en hyggeaften hjemme, hvor I får dejlig mad leveret fra din yndlingsrestaurant i lokalområdet.