Lækker takeaway til hverdag og weekend

Hører du til blandt dem, som overvejer at få leveret en Måltidskasse hjem til din adresse, fordi det er nemt i hverdagen? Måske kan du overveje at bestille lækker takeaway fra en restaurant i lokalområdet i stedet for. På den måde støtter du de nødlidende restauranter, som har det svært under coronabølgen.

Forskellen på en måltidskasse og take away er, at måltidskassen er noget, du binder dig til at få leveret fx 1 gang om ugen. Mange synes, det er nemt, fordi alle råvarer og opskrifter følger med, så de slipper for turen i supermarkedet. Vælger du take away løsningen, så binder du dig ikke til nogen bestemt levering X antal gange om måneden. I stedet kan du vælge at købe fransk den ene dag, sushi den næste, eller du kan købe italiensk, vegansk eller gourmetpizza.

Gourmet i weekenden

Skal det være ekstra fint i weekenden, kan du købe gourmetmad og nye sammen med familien og vennerne. Du kan tilmed være heldig at få det til en god pris. Når du støtter restauranterne i dit lokalområde, er der en større chance for, at de overlever og kan køre videre, også når alle coronarestriktionerne engang er væk.