Indret din restaurant stilfuldt og tiltræk flere kunder

Er du helt ny restaurantejer, eller planlægger du at igangsætte dit store projekt snart? Så bør du læse med her. Vi har nemlig samlet en række indretningstips til dig, og til sammen klæder de forskellige råd dig bedre på til at indrette en mere stilfuld restaurant. Ultimativt kan du dermed tiltrække flere kunder.

Kunderne ønsker at spise på stilfulde restauranter

Den danske restaurationsbranche er benhård, og konkurrencen mellem de forskellige spisesteder er intens. Intet må derfor være overladt til tilfældighederne i din nye restaurant.

Der hvor en del restaurantejere går galt i byen, er når de udelukkende har deres fokus på maden. Det er naturligvis maden der er det vigtigste, men erfaringen taler sit tydelige sprog: danskerne vil have meget mere end blot god mad når de tager på restaurant. Som restaurantejer skal du derfor tilbyde dem en fuldendt oplevelse. Lad derfor din indretning bære præg af stilfulde tæpper, blandt andet af dekorativt koskind eller måske med patchwork.

Hav også fokus på møblerne

Det næste du bør fokusere på i din restaurant, er at tilbyde dine kunder adgang til behagelige møbler. Det er ekstremt vigtigt, at dine kunder tilbydes komfortable borde og stole. De skal trods alt befinde sig på restauranten længe, nogle gange endda i flere timer. Selv den bedste restaurant, med den mest delikate mad, vil med tiden opleve faldende besøgstal, såfremt de ikke har styr på netop de behagelige møbler. Gå derfor på ingen måde på kompromis her.

Kunst og nips

Til sidst er det en god idé at udsmykke ens restaurant med flot og dekorativt kunst, samt “nips” og souvenirs som går hånd i hånd med restaurantens overordnede tema. Driver du f.eks. en vietnamesisk restaurant, så lad bordene udsmykke med flotte og inspirerende figurer fra netop Vietnam. Overvej også at spille behageligt baggrundsmusik i restauranten, eftersom det erfaringsmæssigt skaber en meget mere rolig og afslappet atmosfære.