Giv børnene andre smagsoplevelser på restaurant

For mange børnefamilier er det en luksus at kunne gå på restaurant. Dels giver det mulighed for at spise en dejlig middag, og dels slipper familierne for alt det praktiske med selv at skulle stå og lave mad. Der bliver mere tid til hygge omkring bordet, og måltidet kan dermed blive en positiv oplevelse, og ikke blot noget, der skal overstås. Restaurantbesøg behøver ikke kun være i weekenden, det kan også være en hverdagsaften, hvor I ikke selv orker at stå og lave aftensmad.

Støt de lokale restauranter

I forbindelse med genåbningen er der blevet talt meget om, at vi skal støtte lokalt, og det kan man jo gøre på mange måder og i forskelligt selskab. I denne artikel har vi dog valgt at fokusere på børnefamilier, der gerne vil ud at spise. På en del restauranter er der kun en eller to børneretter på menukortet, og det er ofte klassikere som spaghetti bolognese eller pølser med pommes frittes. Men hvis I gerne vil have, at jeres børn skal have andre smagsoplevelser, så kan I fx vælge at tage på en restaurant med buffet, et bøfhus eller en kinesisk restaurant. Vil du gerne have, at dine børn ser præsentable ud og har smart modetøj på, så kan du bestille tøj hos https://kidsbrandstore.dk/, som har et stort udvalg til favorable priser.

Kinesisk mad – også til børn

Tag dine børn med på kinesisk restaurant og lad dem smage på forskellige lækkerier som sprøde forårsruller, dybstegte rejer, and med sursød sauce eller kinesisk BBQ svinekød med stegte nudler eller ris. Afslut måltidet med en bananasplit. Der findes flere gode kinesiske restauranter, hvor du med fordel kan tage dine børn med.

Buffet – børnene kan tage, hvad de kan lide

Nogle børn er kræsne og spiser kun bestemte fødevarer. Men hvis I tager dem med på en restaurant, hvor der er buffet, så kan de selv vælge mellem mange forskellige småretter og salater. Børnene vil være mere nysgerrige efter at smage på maden, når de selv kan vælge, frem for når de får en færdig ret serveret på tallerkenen. Buffet smager dejligt, og det er noget, både børn og voksne kan lide.

En tur på bøfhus

Der findes flere bøfhus-restauranter, hvor også børnefamilier kan have fornøjelse af at komme. På fx Jensens Bøfhus har de et mere varieret børnemenukort, hvor barnet kan vælge mellem burgere, spareribs, frikadeller, en steak eller kyllingelårsteak. De voksne kan vælge mellem et stort udvalg af saftige bøffer, kylling, fisk samt tilbehør. Ingen går sultne fra et bøfhus, for bøfferne ligger dejligt i maven og mætter. Man kan ikke forvente, at børnene sidder stille i timevis på en restaurant, men hvis I kan sidde der en times tid og nyde maden, så kan det blive en god oplevelse for alle.